2009. július 11., szombat

megerkeztem kettőt lattam a tükörképemet a falhoz vágtam [ez csak ugy, mert regen sok hiperkarmat hallgattam]

itt az van hogy:
- első napomon földet műveltem egy ezobioöko farmon*, ahol parét szedtem először aztán meg magokat ültettünk, mert nincs nekik bio mag beszállítójuk, ezért ültetnek, hogy ami abból nő, az már az legyen; mindezt egy srác vezényletével, aki a portoi egyetemen kutat a gmo novenyek hatasiról valami sokkal specifikusabbat, szabadidejeben meg ott dolgozik.**
- ahol lakom az egy portotol 80 kmre talahato pretty kisvaros, ahol eu-s pénzből a vásoközpontba felhuztak egy youth hostel-közösségi ház-kávézó-étterem komplexumot, ez az ahol lakunk. reggelente biomézzel és lekvárral, este pedig josé vegakajáival tömnek minket. így, hogy mindig elémrakják, nem olyan rossz vegának lenni, főleg hogy a csávó tényleg brilliant.
- ma portoban voltunk, ahol először nyomaszott a mediterrán hangulat, aztan kisütött a nap, és a viadukt alsó emeletén szerelembe estem.
- a zoli megmondta, hogyha úgy írok, hogy jókedvem van, akkor uncsi lesz. és tényleg. az egyetlen dolog, ami miatt néha kicsit aggódóm, hogy biztos agyrákom vagy alzheimer kórom van, hogy ennyire nem veszek fel semmit, és csak élem az életet aggódás nélkül, ezeket meg valszeg a grace klinika tuladagolas miatt hiszem***.

ez nem lett egy tanulsagos poszt, aki ilyenkre vagyik, olvassa petikét.

* ebből fogok meggazdagodni 1: rusztikus fitnessz. hogy el lehessen képzelni: "akkor lányok és fiúk, bemelegítésnek egy kis naptejezést, mindenhol alaposan, nem akarunk sportsérülést, ugye? ... kezdetnek egy kis combizom, hajoljunk le azokhoz a parékhoz! ... most a kedvenc gyakorlatom, egyszerre dolgozik a bicepsz és a hasizom! feel those muffin tops and love handles burning! ha nem érezzük, húzzuk azt a kapát mélyebben! ne törődjünk azzal, hogy a föld beleragad a naptejbe, a pontos kivitelezésre koncentreljunk!"
** ezen kívül sikerült a hátam aljára égetni egy ázsia jellegű foltot, sehol mashol nem lett bajom, ezzel szerintem hivatalosan is a napozás királynője lettem, az égy-i dekoltázsba ujjnyomokat barnulós eset utan (az ujjaim nyoma ahova több naptej ment)
*** a grace klinikáról - amit ép ésszel utánom kéne, ehelyett különös módon nyugtató hatással van rám - rá kellett ma jönnöm, hogy valójában női szoftpornó, ahol azt mondják neked, hogy ha egy lelkibajos, nem különsebben szép csaj vagy, akkor is megtörténhet, hogy minden csávó a környezetedben kurvajól néz ki, és a brilliáns-hajnali 4kor is tökéletes hajú ezek közül rád vár, akármennyire pszichológiai problémákkal küszködő idióta is vagy. meg sok szex és tequila. (vö. "A: anyone ever think you two are a couple? B: no, because we screw boys like whores on tequila")

1 megjegyzés:

SMor írta...

egyelőre nem unalmas.